Povestea Chivote

Acasă / Blog /
Povestea Chivote

Povestea Chivote

Fericirea de a dărui

În spatele fiecărui cadou Chivote se ascunde o poveste, îmbrăcată într-un sentiment profund: „Fericirea de a dărui.” Acesta nu este doar un slogan pentru noi, ci o filozofie pe care o trăim în fiecare detaliu și fiecare experiență oferită clienților noștri.

Fiecare bijuterie, fiecare ceas și fiecare inel reprezintă o oportunitate de a împărtăși bucurie și emoții autentice. „Fericirea de a dărui” nu este doar un cuvânt, ci un ghid al modului în care ne desfășurăm afacerea și ne relaționăm cu clienții noștri.

Fondat de Dorin Bularca – Visătorul îndrăzneț al Chivote

În spatele acestei filozofii se află Dorin Bularca, fondatorul nostru. În anii 2000, Dorin a transformat un vis îndrăzneț în realitate, pornind de la o pasiune pentru bijuteriile de aur. El a creat Chivote nu doar ca un magazin de bijuterii, ci ca un loc în care fiecare accesoriu să devină o poveste și o modalitate de a oferi bucurie.

Dorin Bularca a ghidat Chivote către evoluție și diversificare, adăugând bijuterii cu diamante și ceasuri excepționale în colecție. În fiecare aspect al afacerii noastre, viziunea și valorile lui Dorin Bularca au devenit piatră de temelie. Fiecare detaliu este ales cu grijă, iar fiecare accesoriu devine o piesă de artă.

Viziunea noastră

La Chivote, ne-am propus să redefinim conceptul de eleganță în lumea bijuteriilor și cadourilor. Viziunea noastră este de a fi recunoscuți drept un brand care transformă momentele obișnuite în amintiri de neuitat. Suntem pasionați să oferim produse unicate de o frumusețe rară, aducând strălucire și rafinament în fiecare aspect al vieții clienților noștri.

Valorile Noastre 

Ne-am angajat să oferim produse durabile, de la bijuteriile de aur până la ceasuri prețioase. Valorile noastre sunt ancorate în respectul față de mediu și dorința noastră de a contribui la un viitor mai sustenabil. Fiecare aspect al afacerii noastre este important pentru noi, iar fiecare produs este creat cu atenție la micile detalii.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să aducem strălucire și bucurie oamenilor prin bijuterii și cadouri. Ne-am angajat să oferim produse și servicii personalizate, experiențe unice care să îmbogățească viața clienților noștri.

La Chivote, suntem mai mult decât un magazin de bijuterii – suntem un spațiu în care fiecare bijuterie spune o poveste unică și reflectă frumusețea în cea mai pură formă a sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

0723 500 313
contact@chivote.ro
Str. Republicii 34, Brașov
Luni - Joi: 10:00-18:00
Vineri - Sâmbată: 09:00-18:00
Duminică: Închis

Fii la curent cu noutățile noastre!
Abonează-te la newsletter-ul nostru!
Urmărește-ne
X