garantăm frumusețe durabilă

La Chivote, ne angajăm să îți oferim nu doar produse de înaltă calitate, ci și o experiență de cumpărături lipsită de griji. Calitatea și încrederea stau la baza fiecărei achiziții pe care o faci la noi, iar pentru a-ți asigura că fiecare produs este protejat pe termen lung, oferim o garanție nelimitată pentru defectele de fabricație.

Te bucuri de o garanție standard de 2 ani pentru toate produsele achiziționate de la noi. Această garanție acoperă orice defecte de fabricație care ar putea apărea în timpul utilizării normale a produsului, oferindu-ți liniștea că suntem aici pentru a te susține și asigura că fiecare produs își păstrează integritatea și performanța.

Pentru cei care doresc o protecție suplimentară, avem opțiuni de garanție extinsă pe durate de 1 sau 2 ani, disponibile exclusiv în magazinul nostru online. Aceste opțiuni îți oferă posibilitatea de a extinde perioada de acoperire a garanției pentru a avea parte de liniște și siguranță chiar și după expirarea garanției standard.

.