Livrare

Prin fan și prin sameday, în 2 zile lucrătoare
(încercăm și de pe o zi pe alta)

Transportul

Este gratuit la comenzi de peste 300 de lei
(preț pe transport este de 25 lei)

Asigurare

Asigurăm produsele înainte
de a le trimite

Livrare rapidă

Oferim livrare eficientă prin FAN courier și Sameday pentru a primi produsele dorite în doar 2 zile lucrătoare. Facem posibil să îndeplinim chiar și comenzile de urgență, livrând unele produse și de pe o zi pe alta. Fiecare comandă este tratată cu prioritate și seriozitate. 

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

La Chivote, comoditatea și accesibilitatea sunt prioritare. De aceea, îți aducem produsele direct la ușă, iar prețul pentru transport este de doar 25 de lei pentru comenzile sub 300 de lei.

În plus, pentru a-ți oferi o experiență de cumpărături și mai plăcută și pentru a economisi, oferim transport gratuit pentru comenzile ce depășesc valoarea de 300 de lei. Astfel, poți să te bucuri de bijuteriile noastre excepționale fără grija costurilor suplimentare de livrare.

Ne asumăm siguranța produselor

La Chivote, ne pasă ca fiecare produs să ajungă la tine exact așa cum îți dorești, în cea mai bună stare posibilă. De aceea, efectuăm o inspecție atentă și asigurăm calitatea fiecărui articol înainte de a-l trimite către tine.

Fiecare bijuterie este verificată cu grijă pentru a ne asigura că este impecabilă și că răspunde standardelor noastre. Astfel, poți avea încredere că produsul pe care îl primești este de înaltă calitate și că va îmbogăți cu strălucire și eleganță fiecare moment special din viața ta.