PRODUSE

Pregătim, ambalăm și trimitem produsele tale preferate în siguranță.

GARANTII

Oferim garanție nelimitată pentru defectele de fabricație, garanție 2 ani persoane fizice și garanție extinsă pentru un an sau doi, doar în magazinul online

Faceți bijuterii pe comandă?
  • Din păcate nu facem bijuterii la comandă, dar colecțiile noastre sunt bine gândite și studiate de designerii noștri.
Livrați prin curier?
  • Da, iar indiferent de locul în care te afli, produsele noastre își doresc să ajungă la tine cât mai repede posibil! Pentru a asigura acest lucru, colaborăm cu servicii de curierat de încredere precum FAN Courier și Sameday, garantându-ți că fiecare comandă va ajunge la tine în doar 2 zile lucrătoare. 
Faceți și Reparații?
  • Din păcate serviciul de reparații nu este inclus în gama noastră.
Primiți aur în schimb?
  • Nu primim aur la schimb. Dar avem o gamă variată de bijuterii din aur pentru cadourile speciale dăruite persoanelor dragi din viața ta. 
Ce tipuri de materiale sunt disponibile pentru bijuterii (aur, argint, titan etc.) și care ar fi cel mai potrivit pentru persoana căreia îi fac cadoul?
  • Oferta noastră include bijuterii din aur și alte materiale de înaltă calitate. Recomandăm aurul pentru cadouri speciale datorită durabilității și eleganței sale.
Care sunt cele mai populare tipuri de pietre prețioase utilizate în bijuterii și care ar fi o opțiune bună pentru un cadou deosebit?
  • Printre cele mai populare pietre prețioase se numără diamantul, safirul, smaraldul și rubinul. Pentru un cadou deosebit, diamantul este adesea preferat datorită frumuseții și simbolismului său.
Cum pot alege o mărime potrivită pentru un inel sau o brățară, dacă nu cunosc mărimea exactă a persoanei căreia îi fac cadoul?
  • Oferim ghiduri de măsurare online și consiliere personalizată pentru a te ajuta să alegi mărimea potrivită. De asemenea, oferim un etalon de mărimi.
Care sunt cele mai căutate stiluri sau tendințe în bijuterii și accesorii în acest moment?
  • În prezent, stilurile minimaliste și inovatoare sunt foarte populare, iar bijuteriile cu motive naturale sau inspirate din artă sunt în tendință.

Adresează-ne o întrebare!